Företagsevent eller mässa

Som företag så är det viktigt att man visar upp sig på olika sätt. Det kan vara företagsevent eller mässor av olika slag. Det kanske är något som inte passar alla men har ni en produkt eller tjänst så kan detta vara ett bra sätt att hitta nya kunder. Det kan vara produktspecifika event där besökarna verkligen kan vara intresserade av vad ni har i er produktportfölj.

Att synas på event och mässor

För att ni ska synas på ett event eller mässa så gäller det att ni bygger upp en monter som verkligen visar vilka ni är som företag. Det ska vara något som sticker ut och som besökarna lägger märke till. Det kan se lite olika ut om ni befinner er inne eller utomhus. Oavsett så är det viktigt att man snabbt ser vilket ert varumärke är och vilka produkter ni säljer. En monter kan byggas på många olika sätt och det finns färdiga mässmontrar som ni kan köpa för att underlätta det hela.

Visa besökarna uppmärksamhet

Försök att se alla som besöker er monter. Även om det är mycket besökare så säg hej och be att få återkomma. Bjud på något att dricka så länge, det kan vara en kopp gott kaffe eller något annat som besökarna kan ta del av. Ge dom något att läsa tills ni får tid att prata med dom. Låt inte varje besökare uppta för mycket av er tid. Försök avsluta samtal på ett snyggt sätt och be besökaren att återkomma telefonledes eller via e-post om de vill veta mer om produkterna.