Datortillbehör till arbetsplatsen

Har du ett arbete som till stor del utförs med en dator, är det bra att alltid ha backup på tillbehör som används mest. Det kan vara allt ifrån laddare till väskor och verktyg. Speciellt på en arbetsplats där datorn är ditt huvudredskap vill du kunna ha allt som behövs lätt tillgängligt.

Olika tillbehör

Om du jobbar med stora och viktiga filer kan det vara bra att kunna spara ner dessa på USB stickor eller minneskort. Din dator skulle kunna lägga av eller behöva en omfattande ominstallation och då har du alla dina filer tillhands. Andra tillbehör som är bra att ha är extra laddare. Om du jobbar på en arbetsplats där ni har olika datorer kan ni antingen ha reserver av olika varianter eller köpa adapter. Då kan ni använda samma laddare men kopplar på olika sladdadaptrar för era olika datorer. Handla online för att hitta störst sortiment.

Mus och tangentbord

Ett tips är att ha en uppsättning med olika möss och tangentbord. Detta då olika personer föredrar olika modeller. Vissa möss och tangentbord är utformade på ett ergonomiskt vis där de sitter ihop för att minska ansträngningen i handleden medans du flyttar handen fram och tillbaka mellan verktygen. Andra föredrar att ha dem separata och därför är det bra att ha ett varierat utbud.