Därför borde du skaffa en IT-partner

Från småföretag och myndigheter till stora konglomerat – vi är alla beroende av IT. I takt med det ökade behovet växer också de interna IT-avdelningarna. Dessa tenderar att snabbt bygga upp en oändlig backlog av ärenden och på så sätt tappa fokus på verksamhetens framtida behov. För dig som inte vill halka efter finns dock ett enkelt sätt ge innovationskraften en boost genom att skaffa en IT-partner.

IT-partnern är mer än bara en leverantör

Att hitta ett kompetent utvecklingsteam är ingen större utmaning. Att hitta rätt partner kan vara desto svårare. Det som skiljer IT-partnern från en IT-leverantör är att en partner vågar utmana dig och din verksamhet. De fokuserar inte enbart på att minimera kostnader, utan även på att identifiera nya intäktsströmmar. Med andra ord hjälper de dig inte bara att behålla din nuvarande position på marknaden, utan även att nå dit du vill vara imorgon.

Så hittar du rätt partner

Den bästa IT-partnern är som sagt någon som kan leva upp till dina tekniska krav och lite till. Någon som fokuserar på människan bakom tekniken. Drake Analytics har agerat partner till verksamheter inom en mängd olika branscher, från multinationella koncerner till mindre företag. Oavsett om du har en klar bild av ditt behov eller om du behöver guidning från start till mål så hjälper de dig en bit på vägen.